Buku yang hebat masa kini, jangan lepaskan peluang untuk dapatkannya dengan tawaran hebat.

Kenapa anda perlu memilikinya?!

Buku ini membawa kelainan dalam mengupas berkenaan ibadah dalam Islam, ianya menguatkan semangat serta keimanan kita untuk terus mengabdikan diri kepada yang maha Esa.

Buku ini juga mengutarakan tentang keserasian ibadat puasa dengan konsep sains perubatan moden. Semoga memberikan suntikan baru dalam menjalani ibadat puasa.

Biodata Penulis

Syeikh Abdul Majid Az Zandani merupakan tokoh besar dalam bidang mu’zijat saintifik. Dilahirkan di daerah Al Syei’r Ibb, Repulik Yaman pada tahun 1942. Beliau merupakan pengasas “Pertubuhan Mu’jizat Saintifik” yang berpusat di Arab Saudi pada tahun 1979.

Penterjemah

Ustaz Adli Mohd Saad dan Ustaz Tazlie Sham Ab. Rahman, merupakan murid secara langsung dengan penulis di Universiti Al Iman, Sana’a, Yaman. Sehingga sekarang mereka berkecimpung dengan ilmu yang diperolehi untuk disebarkan di tanah air kita.

Kandungan Buku

Buku ini mengandungi 14 fasa, 60 muka surat serta menyenaraikan sumber-sumber rujukan untuk kemudahan pembaca membuat pemerhatian lebih teperinci jika mahukannya.

Selain menggunakan bahasa mudah difahami, gambar juga disertakan bagi membantu pembaca memahami dengan sempurna setiap isi kandungan. Susun atur reka bentuk dan reka letak juga amat menarik untuk menarik perhatian pembaca agar tidak membosankan. Hiasan kulit serta kertas yang cantik dan tebal.

CEPAT DAPATKAN SEGERA NASKHAH HARI INI DENGAN MENGHUBUNGI :

KAMARUL 0136676885 / 0126424833

RM10 (termasuk harga pos)